Mountain House - kuře Sweet&Sour

Hovězí maso a červené fazole s cibulí v chilli rajčatové omáčce s rýží.Vymrazovaná strava

Výrobce / Značka:
Ostatní
Kód produktu:
v9
Dostupnost:
Skladem
Počet kusů skladem:
0
Cena: 185 Kč vč. DPH

 

Kousky kuřecích prsíček a zeleniny ve sladkokyselé omáčce.

Složení:
rýže (28%), kuře (16%), sladový ocet, cibule, papriky, rajčatový protlak, ananas, zelené fazole, ananasová šťáva, cukr, sůl, rostlinný olej, kukuřičná mouka, česnek

  • Výrobce Mountain House -
  • Počet porcí 1
  • Hmotnost balení 112g
  • Hmotnost po přípravě 460g
  • Energetická hodnota 480Kcal
  • Bílkoviny 38,6g
  • Sacharidy 48,4g
  • Z toho cukry 12,5g
  • Tuky 12,5g
  • Z toho mastné kyseliny 2g
  • Vláknina 9,4g
  • Sodík 0,7g
  • Alergeny ječný lepek
  • Trvanlivost 5 let

Příprava:

1. Odtrhněte okraj pytlíku.
2. Vyjměte sáček obsahující pohlcovač kyslíku (nehořlavý sáček obsahující oxid železa pohlcující vlhkost).
3. Do pytlíku nalejte horkou vodu a zamíchejte.
4. Uzavřete pytlík a obsah ponechejte rehydratovat. Proces trvá méně než 10 minut.

Pokrm je možné konzumovat přímo z pytlíku, nebo dle potřeby servírovat na talíř.

Bez použití umělých konzervantů:
Díky upřednostňovanému použití přírodních ingrediencí před umělými přísadami mají pokrmy Mountain House vynikající přírodní aroma.

Jaké jsou výhody vymrazovaných potravin?

Vzhled – lyofilizované (vymrazované) potraviny si zachovávají svůj původní tvar a strukturu, na rozdíl od potravin sušených na vzduchu, které se zmenšují a scvrkávají v důsledku vysoké teploty zpracování. Stačí přidat vodu a během několika minut potraviny vrátíte do jejich původní podoby.

Chuť - chutnají stejně dobře jako čerstvé. Vymrazování odstraní vodu, ne chuť. Takže lyofilizované potraviny si uchovají prakticky všechny své chutě, vitamíny a nutriční obsah.

Hmotnost - váží méně než čerstvé. Vymrazováním se potraviny zbaví 98% vody. Tím se výrazně sníží hmotnost, což usnadňuje manipulaci a snižuje náklady na dopravu. Například 10 kg jahod váží pouze 1 kg po vymrazení - jednu desetinu své původní váhy! Rychle se však mohou rehydratovat zpět do své původní hmotnosti.

Dlouhá trvanlivost – vymrazované potraviny lze skladovat po několik měsíců či let při pokojové teplotě bez jakéhokoliv poškození nebo znehodnocení.

Nízké náklady skladování - protože mohou být uloženy v pokojové teplotě, nevyžadují nákladné studené nebo chlazené skladovací prostory, takže je uskladnění mnohem levnější.